Alcalde

La Pobla de Mafumet

LA POBLA DE MAFUMET

 

Benvingut al web municipal de la Pobla de Mafumet, un poble amb tradicions ben arrelades i que mira al futur amb optimisme i afrontant els reptes que ens han de permetre seguir progressant.

 

A la Pobla hi conviuen en perfecta harmonia la tranquil·litat pròpia de la vida als pobles petits amb els serveis d’una ciutat. I, a més, tenim connexió directa amb l’A27, estem molt ben comunicats amb els principals nuclis de població del territori i amb el tren d’alta velocitat i l’aeroport.

 

Tant si decidiu visitar-nos com si voleu fixar a la Pobla la vostra residència o projecte empresarial, aquí hi trobareu un municipi acollidor, integrador i amb empenta per seguir millorant dia a dia. Aquí diem que, entre tots, fem la Pobla. i és que som un poble, un govern i un Ajuntament oberts i acollidors.

 

Ara que ja sabeu qui som, us convido a conèixer-nos una mica més a través d’aquesta pàgina web, una eina en la qual hi podreu trobar tota la informació relativa a l’Ajuntament, al municipi i a tot el que hi fem.

 

Així mateix, també hi trobareu enllaços al portal de transparència i a la seu electrònica, des d’on oferim els serveis i tràmits municipals a tots els nostres habitants. Una eina fonamental i que ens permet, junt amb l’app femPobla!, mantenir una comunicació bidireccional i fluïda amb els pobletans i les pobletanes.

 

Us convido doncs a visitar-nos, tant electrònicament com físicament, i a descobrir una mica més el municipi tranquil, acollidor i integrador que és la Pobla de Mafumet i en el qual tothom hi és benvingut.

 

Perfil i dades de contacte.

 

Visca la Pobla!

 

Joan Maria Sardà i Padrell

L’Alcalde

UAS-LA POBLA