Alcalde

La Pobla de Mafumet

En nom de La Pobla, us dono la benvinguda a La Pobla de Mafumet, un municipi on hi combinen a la perfecció la tranquil·litat de la vida en un poble i els serveis propis d’una ciutat.

Som a més, un poble acollidor, integrador i on la bona convivència és la base del nostre dia a dia. I, a més, estem molt ben comunicats amb els principals nuclis de població del territori, així com amb el tren d’alta velocitat i l’aeroport.

Ara que ja coneixeu a grans trets La Pobla de Mafumet, us convido a conèixer-nos una mica més a través d’aquesta pàgina web, on hi podreu trobar tota la informació relativa a l’Ajuntament, al municipi i a tot el que hi fem.

Així mateix, també hi trobareu enllaços al portal de transparència i a la seu electrònica, des d’on oferim els serveis i tràmits municipals a tots els nostres habitants. Una eina fonamental i que ens permet, junt amb l’app femPobla!, mantenir una comunicació bidireccional i fluïda amb els pobletans i les pobletanes.

A través d’aquest lloc web, us dono la benvinguda a La Pobla i us convido a conèixer una mica més un poble tranquil, acollidor i integrador en el qual tothom hi és benvingut.

Perfil i dades de contacte.

 

Visca La Pobla!

Joan Maria Sardà i Padrell
L’alcalde

UAS-LA POBLA